Hallo, ik ben Yanick.

Een fotograaf die sinds 2012 van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt.

Kort samengevat: man, geboren in 1985, ambitieus, leergierig, interesse in fotografie, video en alles wat met het web te maken heeft.

Loveshoot Sofie en Yanick

Hoe het begon

Na een tijdje te hebben gewerkt als webontwikkelaar, kriebelde het om eens helemaal mijn eigen ding te kunnen doen. Het fotograferen van mensen heeft mij altijd al geboeid. Ik ging de uitdaging aan: ik kocht mezelf een camera, leerde de kneepjes van het vak door veel te oefenen en vestigde mij uiteindelijk in 2012 als zelfstandig fotograaf.

Loveshoot Sofie en Yanick

De keuze voor huwelijksfotografie

Op een trouwdag komen veel verschillende genres van fotografie aan bod. Van het nemen van detailshots, het poseren van mensen voor de shoot, landschapsfoto’s van de locatie tot de reportage van het dansfeest. Soms in goed verlichte zalen, de andere keer dan weer in een donkere feestzaal. Het maakt het werk boeiend en uitdagend.

Loveshoot Sofie en Yanick

Wat ik wil bereiken

Ik ben helemaal verliefd geworden op huwelijksfotografie en het in beeld brengen van koppels. Dat is wat ik graag doe, waar ik om bekend wil staan en waar ik steeds beter in wil worden. The sky is the limit! Verder is het mijn doel om ieder jaar 25 huwelijken te fotograferen en nog lang te kunnen werken als huwelijksfotograaf.

Loveshoot Sofie en Yanick

Mijn ideale klant

Is tussen de 18 jaar en 99 jaar oud. Heeft graag mooie, elegante foto's van zichzelf en samen met zijn partner. Kijkt enorm uit naar de huwelijksdag. Familie en vrienden die samenkomen voor een geweldig, onvergetelijk feest van het jaar. Wil graag een prachtig trouwalbum om de herinnering voor altijd te kunnen koesteren.

Loveshoot Sofie en Yanick

De foto's op deze pagina werden gemaakt door Mon et Mine Bruidsfotografie.

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.