LoveshootSarina en Kurt

Parijs, Frankrijk


Loveshoot in Parijs

Het huwelijk van Sarina en Kurt zal als thema ‘Parijs’ hebben. Daarom besloten we voor hun loveshoot richting de stad van de liefde te trekken! Best wel een beetje uit mijn comfortzone aangezien ik voor de fotosessies, graag op locaties werk waar niet al te veel volk is en… Parijs is net het tegenovergestelde. Hoe dan ook: Sarine en Kurt hadden geen enkele moeite met het poseren tussen de massa en ik ben dan ook blij met resultaat.

Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk Loveshoot Parijs, Frankrijk

Nog snel even de auto zoeken...

Loveshoot Parijs, Frankrijk

...en de toerist uithangen. Au revoir Paris!

Loveshoot Parijs, Frankrijk

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.