LoveshootDelphine en Thibault

Bourgoyen, Gent


Loveshoot in Oost‑Vlaanderen

Voor de loveshoot van Delphine en Thibault spraken we op een warme nazomeravond af in natuurgebied Bourgoyen te Gent. Een prachtig stukje natuur waar we zo goed als alleen waren. Zowel Delphine en Thibault hadden super veel zin in de fotosessie en dat werkt als een droom voor de fotograaf. Later dit jaar stappen ze in het huwelijksbootje!

Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen Loveshoot Oost-Vlaanderen, Bourgoyen

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.