LoveshootLaura en Yannick

De Sahara, Lommel


Loveshoot in Limburg

Om de start van zomervakantie goed in te zetten trok ik met Laura en Yannick naar de Sahara in Lommel. Dat blijft toch één van mijn favoriete plekjes om te shooten. Je hebt er prachtige natuur, veel afwisseling, water en het beste van al… je bent er zo goed als alleen! Laura is een super knap en lief meisje, Yannick een toffe gast en samen vormen ze een prachtig koppel. Ik had op voorhand wat ideetjes ivm de styling doorgestuurd en ze hadden er een leuke outfit uitgekozen. Goede styling doet veel! We hadden afgesproken om het eerste deel van de fotosessie in zomerse kledij te doen en daarna doken we het water in. Als het van mij afhangt ga ik in 2013 veel meer van zo’n shoots in en rond water doen want ik vind ze geweldig!

Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.