LoveshootEmily en Maxime

De Sahara, Lommel


Loveshoot in Limburg

Emily en Maxime hebben nog geen trouwplannen maar ze zijn al een tijdje samen en dat leek Maxime de ideale gelegenheid om zijn vriendin eens te verrassen met een loveshoot! Voor het eerste deel van de fotosessie trokken we de natuur in en hadden Emily en Maxime zomerse kledij voorzien, daarna zochten we het water op en ging de zwemkleding aan. Super leuk om foto’s in en rond het water te maken en het verkoelende effect ervan was ook mooi meegenomen. Tot slot eindigde we met wat meer sexy, maar volgens mij nog steeds stijlvolle foto’s… het is eens iets anders!

Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara Loveshoot Limburg, De Sahara

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.