LoveshootMirte en Thomas

Ninglinspo, Ardennen


Loveshoot in de Ardennen

Als fotograaf test ik graag nieuwe dingen en locaties uit. Toen Mirte me contacteerde met de vraag of ik eventueel geen zin had om met haar en haar vriend wat testfoto’s te nemen zag ik dat meteen zitten! Ik speelde al lang met het idee om eens richting de ardennen te trekken met een jong koppeltje en daar een shoot te doen in en rond het water. Eens daar aangekomen zijn we op zoek gegaan naar een bergrivier met veel stomend water… maar die hebben we jammer genoeg niet kunnen vinden. In het bos begon het ook veel sneller kouder en donkerder te worden dan verwacht waardoor we toch snel één plek uitkozen en het mijn kortste shoot ooit werd. Always a lesson, never a failure! (en de stevige wandeling deed eigenlijk ook wel deugd).

Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo Loveshoot Ardennen, Ninglinspo

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.