LoveshootLaura en Michiel

Park van Brasschaat, Brasschaat


Loveshoot in Antwerpen

Toch leuk om bij slecht weer zoals vandaag terug te kunnen kijken naar foto’s van toen het zomerde! Laura en Michiel heb ik vorig jaar leren kennen op een huwelijk waar ik de fotograaf was. Ik had toen enkele foto’s van hun twee samen genomen die ze achteraf erg leuk vonden en… van het één komt het ander =D. Voor hun loveshoot spraken we af in het park van Brasschaat. Trouwplannen hebben ze nog niet maar bij deze is hun liefde voor elkaar vastgelegd op foto.

Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat Loveshoot Antwerpen, park van Brasschaat

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.