LoveshootElynn en Samuel

Kalmthoutse Heide, Kalmthout


Loveshoot in Antwerpen

De eerste kennismaking met Elynn en Samuel kon eigenlijk niet beter verlopen: het klikte meteen en ik kreeg uitgebreid hun plannen te horen van hoe hun trouwdag er zou uitzien. De bruidsmeisjes allemaal in dezelfde kleur van jurk, de bruidegom die zijn bruid pas voor de eerste keer ziet tijdens de ceremonie en een dansfeest dat vanaf seconde één ontploft. Ik werd ook ineens aan een groot deel van de familie voorgesteld. Zo’n warme ontvangst, dan heb je er als fotograaf extra veel zin in om hen een fantastische fotoreportage te bezorgen! Samuel is van italiaanse afkomst, Elynn op en top belg en samen zijn ze een match made in heaven + nog heel fotogeniek ook! Als je zin hebt in de fotosessie, er vertrouwen in hebt dat de fotograaf zijn vak kent en hij je af en toe een foto laat zien van hoe goed je het doet… dan komt het altijd goed.

Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide Loveshoot Antwerpen, Kalmthoutse Heide

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.