Huwelijksreportage:
vanaf € 1.850,-

12 uur fotografie

Jullie trouwfeest is één van de mooiste dagen uit jullie leven. Laten we de herinnering aan jullie dag op de beste manier documenteren.

Je kan mij als huwelijksfotograaf boeken voor het fotograferen van jullie hele trouwdag, van de voorbereiding tot en met het avondfeest. Op die manier staat het hele verhaal op beeld. Drie weken na het plaatsvinden van jullie huwelijk kunnen jullie de foto's verwachten. Met een selectie van de beelden maken we daarna een fantastisch album waarin jullie trouwfeest weer helemaal tot leven komt en waar jullie en jullie familie ongetwijfeld nog veel plezier aan zullen beleven.

Voor een korte reportage van een deel van de trouwdag ben ik helaas niet beschikbaar. Ik ben graag al aanwezig bij de voorbereidingen. Zo kan ik als fotograaf rustig “opwarmen” met het maken van detailshots van het trouwkleed en leer ik jullie familie al wat beter kennen. Een trouwalbum is het eindresultaat van een huwelijksreportage en is steeds inbegrepen. Verder kan het pakket nog uitgebreid worden met een loveshoot en een upgrade van het album naar een luxe versie.

Trouwalbum
Trouwalbum

Fotografie

Reportage van het klaarmaken tot en met het dansfeest (max 14 uur doorlopende fotografie).

Album

Jullie verhaal weergegeven in een fantastisch trouwalbum van 30x30cm met 50 pagina's.

Usb-stick

Alle foto's in hoge resolutie en zonder watermerk, waarmee je vrij bent om te doen wat je wil.

Online gallery

Om de foto's van jullie dag makkelijk te delen met jullie familie en vrienden.

"Op de fotograaf voor ons trouwfeest gaan we niet bezuinigen, dat zijn de herinneringen aan onze dag voor eeuwig vastgelegd."

Sylvie & Olivier

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.