Huwelijksreportage Klara en Wouter

Fonteinhof, Borgloon


Huwelijksfotograaf in Limburg

De autorit richting het Fonteinhof was puur genieten. Onderweg kwam ik het ene na het andere adembenemende landschap tegen. Om het helemaal compleet te maken was het ook nog eens prachtig zomers weer.

Bij aankomst viel het mij op hoe rustig Klara en Wouter waren. Ze hadden er super veel zin in! Klara maakte zich klaar in de “toren kamer”, de bruidssuite van het Fonteinhof. Daar zouden ze na het feest ook overnachten. De rest van hun familie had ook een kamer geboekt op het domein. Het is zeer aangenaam als alles op dezelfde locatie doorgaat en je na het feest niet meer in de auto hoeft te stappen.

De first look vond plaats in de dreef voor het Fonteinhof. Wouter stond daar in het zonnetje te wachten op zijn bruid samen met enkele familieleden. Klara werd door haar trotse papa begeleid richting haar toekomstige man.

Meteen daarna volgde de fotosessie. Daarvoor moesten we niet ver gaan: de omgeving rond de feestzaal was perfect. Een beetje natuur… meer heb je niet nodig. Klara en Wouter hadden vorig jaar een loveshoot bij mij gedaan, waardoor het poseren vanzelf ging.

Van zodra iedereen opgekleed was, werden de familiefoto’s genomen. Ik kreeg hiervoor hulp van Celine, de ceremoniemeester van het Fonteinhof.

De ceremonie vond plaats in een kerk aan het uiteinde van een prachtige dreef tegenover de feestzaal. De kerk was klein, gezellig en helemaal gevuld met vrienden en familie. Bij de geloften konden Klara en Wouter haast niet wachten om elkaar te kussen. Met als gevolg dat er een fantastische sfeer was bij de toeschouwers. Bij het buitenkomen werden ze bedolven onder een zee van gedroogde blaadjes.

Tijdens de receptie werden de gasten getrakteerd op live muziek door een jazzband. Terwijl de gasten aan het genieten waren een lekker hapje en drankje, nam ik Klara en Wouter even apart met enkele van hun vrienden en collega’s om nog wat extra groepsfoto’s te nemen.

Voor het avondfeest werd de hele feestzaal benut. Zowel beneden als boven zaten gasten. Het eten is het Fonteinhof was super lekker en van hoge kwaliteit. De papa’s van Klara en Wouter hadden een leuke speech voorbereid die voorzien was van de nodige humor. Tijdens het blauwe uurtje, dat is het moment na zonsondergang wanneer de kleur van de lucht buiten mooi donker blauw wordt, nam ik het bruidspaar nog even mee naar buiten om enkele bijzondere foto’s te maken. Klara had het idee om vuurstokjes te gebruiken bij deze foto’s.

Het dessertenbuffet bestond uit allemaal huisgemaakte lekkernijen. Het zag er fantastisch uit!

De avond werd afgesloten met een fantastisch dansfeest. Als nummer voor de openingsdans hadden Klara en Wouter gekozen voor het liedje ‘Everlasting Love’ van Jamie Cullum. Het werd een slow met een elegante mooie touch. Daarna volgde de dans met de ouders en sprongen meteen ook alle gasten mee op de dansvloer. Man, vrouw, jong en al wat ouder… iedereen deed mee vanaf de eerste beat. De skills van de deejay van het Fonteinhof maakte dit dansfeest compleet!

Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof Huwelijksfotograaf Limburg, Fonteinhof

Informeer naar jullie trouwdatum

Spreekt mijn fotografie jullie aan en hebben jullie al een bepaalde trouwdatum in gedachte? Wacht dan zeker niet te lang met het vastleggen van mij als huwelijksfotograaf voor het in beeld brengen van jullie dag. Huwelijksfeesten die plaatsvinden op een zaterdag tijdens de populaire trouwmaanden ( juni, juli, augustus en september ) zijn ieder jaar weer snel volgeboekt.